Criterium Jeugd

Beloningssysteem kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen seizoen 2022 - 2023


Tussenstand


Aangezien wij het leuk vinden om onze club vertegenwoordigd te zien op wedstrijden en op onze activiteiten, en aangezien wedstrijden en activiteiten ook bevorderlijk zijn voor de clubsfeer, hebben wij een “aanmoedigingssysteem” uitgewerkt dat atleten, die op geregelde basis, deelnemen aan wedstrijden en of clubactiviteiten te belonen. Wij kijken niet alleen naar de kinderen, maar eveneens naar de inzet van de ouders. Voor de wedstrijden wordt er niet naar de prestatie gekeken wel naar de deelname.

Hoe werkt het?

  1. Per deelname aan een wedstrijd die op onze kalender staat, verdien je één punt. Deelname aan onze eigen organisaties, leveren twee punten op.
  2. Een mama of papa die komt helpen op één van onze organisaties levert ook een punt op voor het kind. (Deze tellen enkel mee als het kind niet aan voldoende punten geraakt – een jury zal hierover beslissen – een punt per kind, per organisatie)
  3. Onze club moet bovendien zowel in de zomer als in de winter vertegenwoordigd zijn. Er moeten minstens 2 punten in de winter, en 2 punten in de zomer gesprokkeld worden.
  4. Tegen het einde van het atletiekseizoen (winter en zomer, +/- september) dienen de kangoeroes en benjamins 8 punten te verzamelen. De pupillen en miniemen 10 punten.

De beloningen worden in het begin van het nieuwe seizoen uitgedeeld op ons jaarlijks clubfeest, indien de atleet ingeschreven is voor het nieuwe seizoen. Op geregelde basis zal de tussenstand in het clubblad verschijnen, alsook bovenaan deze pagina. Moest u hierin een fout terugvinden kan u dit melden aan Yvette, Kevin of aan één van de andere trainers.

Deze zullen dan rechtgezet worden tegen de volgende tussenstand.


GO GO GO SPARTA !!


Criterium Jeugd
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x