Criterium CAD-SEN

Beloningssysteem voor kadetten tot en met masters seizoen 2022 - 2023
( wedstrijd atleten en stratenlopers )


Tussenstand:

  • Versie 21-mrt-2023: winter: cross + indoor: klik hier
  • Versie 21-mrt-2023: wegwedstrijden: klik hier

Omdat wij een goede clubsfeer hoog in het vaandel dragen en onder het motto, hoe meer zielen hoe meer vreugde, vinden wij deelname aan wedstrijden en clubactiviteiten belangrijk. Wij hebben dan ook voor onze minder jeugdige atleten een beloningssysteem gemaakt voor zij die op geregelde basis onze kleuren vertegenwoordigen. Wij kijken niet alleen naar prestatie, maar vooral naar deelname in groep. Daarom de vraag om minstens 1 wedstrijd of stratenloop mee te doen die onze club inricht, hiervoor gelden dubbele punten. Verder is er 1 punt te verdienen op wedstrijden die opgenomen zijn in de kalender van Sparta , en op de wedstrijden waar 5 of meer spartanen aan deelnemen. Er is een half punt verdiend wanneer je meedoet aan een wedstrijd waar je alleen naar toegaat, of waar geen 5 sparta leden aan deelnemen.


Hoe werkt het?

  1. Per deelname aan een wedstrijd die op onze kalender staat, of waar minstens 5 Sparta atleten deelnemen, verdien je één punt. Deelname aan onze eigen organisaties, alsook deelname aan of reserve (aanwezigheid en supporteren is wel een vereiste) staan voor de interclub, leveren twee punten op.
  2. Als je deelneemt aan een wedstrijd buiten de kalender, en er zijn geen 5 Spartanen op de wedstrijd dan verdien je een half punt.
  3. Onze club moet bovendien zowel in de zomer als in de winter vertegenwoordigd zijn. Er moeten minstens 2 punten in de winter, en 2 punten in de zomer gesprokkeld worden.
  4. Om in aanmerking te komen voor een beloning, dien je 10 punten te behalen door onze clubkleuren te vertegenwoordigen.
  5. Uitslagen moeten gestuurd worden aan ons secretariaat of aan Paul de Buyser (wegwedstrijden). Uitslagen die niet vermeld staan in het boekje tellen niet mee.
  6. Er moet deelgenomen worden in ons officiële clubtenue.


De beloningen worden in het begin van het nieuwe seizoen uitgedeeld op ons jaarlijks clubfeest, indien de atleet ingeschreven is voor het nieuwe seizoen. Op geregelde basis zal de tussenstand in het clubblad verschijnen, alsook bovenaan deze pagina. Moest u hierin een fout terugvinden kan u dit melden aan Yvette, Kevin of aan één van de andere trainers. Deze zullen dan rechtgezet worden tegen de volgende tussenstand.


Criterium CAD-SEN
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x