header short

BK indoor Cadetten & Scholieren

 

Voor de 2e dag op rij was het een groot succes voor SPARTA.

 

Fabiano actie 2

Zondag 3 maart mocht Fabiano Kalandula als enige Spartaan vertrekken richting Gent. Hij was geselecteerd voor de 60m en het hoogspringen waar de deelnemers op beide nummers vlak achter mekaar stonden met enkele hondersten en centimeters. Ze konden elkaars hete adem voelen.

Om 11u40 mocht hij dan van start gaan in de 3e reeks van de 60m. Hij liep 7.62 wat net geen verbetering was want hij liep dit jaar al een snelle 7.58.  

Na het lange wachten begon om 16u zijn favoriete nummer : het hoogspringen! Fabiano die uit het niets zomaar 1m75 springt op zijn eerste meeting ooit is echt top! Trainer Kevin en Stijn stonden zelfs met verbazing naar hem te kijken. Zo wisten ze dat ze zeker verder moesten gaan met hem in het hoogspringen. Verder werd hij nog provinciaal kampioen en 5e op het Vlaams kampioenschap scholieren. Met de nodige uitleg en technische bijstand van Stijn Stroobants mocht hij zich vandaag kronen tot Belgisch kampioen met een sprong van maar liefst 1m90! Hop naar de 2m00 in de zomer en een dikke proficiat aan Fabiano! Hij heeft het uitstekend gedaan!

Vanessa

uitslag BK fabiano