In het voorprogamma van de Flanders indoor meeting stond het Belgisch Kampioenschap 4x200m centraal. Daar stonden de mannen van de Sparta weer paraat. Met hun team bestaande uit Bert Muyldermans, Jayson Jonckers, Bjorn Janssens en Fabiano Kalandula kwamen ze als 4e over de streep in hun reeks in een tijd van 1:38.16.

Na dit kampioenschap kan het hoofdprogamma beginnen : de FLANDERS INDOOR. In dit hoofdprogramma stonden twee spartanen klaar. Eerst een vooral Svetlana Bolshakova die nog steeds op zoek is naar de EK-Limiet van 14m07. Na een blessure in de kwadricep kwam ze tot 13m84. Op zich niet slecht want een tweetal weken geleden op het KVV sprong ze 13m28. In onderstaande link verteld ze aan Sporza wat zijzelf vond van haar wedstrijd.

Bolshakova : "Een dubbel gevoel" :

http://sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/atletiek/MV_130210_Flanders_indoor_Bolshakova_reax

Dat Sara Segers op dreef is dat weten we allemaal. Nadat ze forfait gaf op het KVV en een goede wedstrijd liep tijdens de IFAM is ze niet weg te slaan van de piste. Ze liep de 800m in een tijd van 2:12.02 en werd als 2e Belgische 4e in haar reeks. Wel leuk als je haar zo eens bezig kan zien op TV wink.

Vanessa