Vele kindjes tellen af naar 6 december. Bij onze jeugdige Spartanen is dat niet anders. Nee, niet alleen om veel cadeautjes en/of snoep te ontvangen, ook om het beste van zichzelf te geven in Wespelaar. Een ding staat vast: ze hebben hun cadeautjes dubbel en dik verdiend!

Proficiat bronzen Noor, Nathaelle, Kaat,  Amélie, Keo en Roan! 

podium-Noor

Met dank aan de fotograaf van ROBA. 

Voor meer foto's, neem een kijkje onder de rubriek jeugd.  

Ik wil eens iets vertellen over dat clubje hier. De Sparta dus. Uit Vilvoorde. Maar laat mij eerst even de context schetsen. Ik loop nog maar net. Zo ongeveer.  Niet zoals de meesten via start-to-run. Neen. Dat was veel te hoog gegrepen voor mij. Ik heb met gepersonaliseerde schema's, met heel veel spierversterkende oefeningen, met heel veel geduld, met heel veel doorzetting, met heel veel tips en heel veel steun vanuit de club, leren lopen op ongeveer anderhalf jaar tijd. En dat is lang ja. Maar dat was wel de tijd die mijn lichaam blijkbaar nodig had om aan de beweging te wennen. Tijd, en 35 kilootjes minder, deden mij uiteindelijk toch 5 kilometer lopen.  Dat was vorig jaar, deze tijd. (klikken om verder te lezen... ) 

12243149 796815523774217 3813646828906377052 nEn het was al meteen prijs. Zowel bij de kangoeroes meisjes als bij de kangoeroes jongens liep een Spartaan naar de eerste plaats. Proficiat Sofie en Jules! Uiteraard ook een dikke pluim voor de 5 andere kangoeroes: Nette, Bjarne, Jarne, Simar en Joni. 

3 benjamins verdedigden dapper onze kleuren. Puike prestaties van Noor, Berfin en Ruben. 4 pupillen meisjes volgden het goede voorbeeld en waren in een mum van tijd aangekomen. Knap van Kaat, Emilie, Amélie en Eimear! Tot slot nog een moedige minieme bij de jeugd. Proficiat Oumeyma! 

Net zoals in Bonheiden, kon de iets oudere jeugd alleen maar het goede voorbeeld volgen. Bij de vrouwen 5 strijdlustigen. Ilse, Eva, Tina, Katelijne en ikzelf. Bij de heren 3 rood-gele shirts aan de start. Proficiat Tim, David en Chris! 

Een uitgebreid fotoverslag volgt nog! 

Hopelijk tot zeer gauw allemaal :)!

7 kangoeroes, 5 benjamins en 4 pupillen verdedigden onze kleuren met verve in de stralende zon te Berentrode. Wat de jeugd kan, kunnen wij ook, dachten de iets oudere vrouwen (waaronder mezelf) en hupsake ook wij stonden met 7 aan de start! Bij het sterke geslacht, 2 dappere Spartanen. 

Esther Gotzen kwam naar huis met een prachtige bronzen medaille bij de eerstejaars benjamin meisjes! Dat smaakt naar meer. 

11219583 10153617781124536 1392725361171663221 n

Aan iedereen dikke proficiat!

 

 

Het was alweer meteen raak.Bij de benjamins meisjes gingen 2 Spartaantjes met zilver en brons lopen. Proficiat Noor en Esther.

podium Noor en Esther

Ik heb me laten vertellen dat er alleen maar knappe prestaties zijn neergezet. Eveneens puike prestaties van benjamine Eline, pupillen Kaat, Amélie, Emilie en Keo!

 

 

 

hier lees je wat onze Frans Nevens allemaal in zijn mars heeft. 

 

Voor een verslag over de warme avondmarkt te Vilvoorde, klik hier

 

De cadetten en scholieren zakten zaterdag 15 augustus 2015 af naar het Netestadion te Lier voor hun Vlaams Kampioenschap.

Voor SPVI kwamen er 2 scholieren in actie: Dimitri Montilla en Jari Van Lindt.

Hoewel de weergoden hen niet echt goedgezind waren, stootte Dimitri de kogel 15m31 ver. Goed voor een zilveren medaille. De discus wierp hij 42m94 ver waarmee hij beslag legde op plaats 4. Jari sprong, net zoals 4 andere atleten, over 1m70 wat hem de 8e plaats opleverde.

Proficiat heren!

 

 

11823718 10206139260273821 52792359 n

Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus vonden de Dilbeekse meerkampen plaats. Eén dappere Spartaan: scholier Jari Van Lindt. Hij had de eer om 10 proeven af te leggen. Hoewel hij zelf wat ontgoocheld was over het eindtotaal, pronkt er toch maar een mooie bronzen medaille in zijn kast.

Een welgmeende PROFICIAT! 

Zijn uitslagen vindt u hier

 

Hoe onze Spartanen het er vanaf hebben gebracht, leest u hier

Met dank aan Bert voor het verslag en aan Kevin voor de foto's